Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Import

Myjavskí volejbalisti sa dnes starali o 55 detí zo štrajkujúcich škôl

Ako dodal, mesto poskytlo iba športovú halu a zabezpečilo občerstvenie a pitný režim.

Myjava 26. novembra (TASR) – Viac ako polstovke detí, ktoré neboli kvôli štrajku v škole, sa dnes v Myjave venovali členovia volejbalového oddielu Spartak Myjava a pracovníci Centra voľného času. V prípade pokračovania štrajku budú v tejto aktivite pokračovať aj v ďalších dňoch. TASR o tom informoval hovorca Myjavy Marek Hrin.

„V športovej hale bolo asi 55 detí, ktorým pripravili členovia volejbalového oddielu športové aktivity a pracovníci CVČ, ktorí vymýšľali rôzne krúžkové a záujmové aktivity výtvarného či iného charakteru. Tieto aktivity budú pokračovať aj v nasledujúcich dvoch dňoch, kedy je ohlásený štrajk našich škôl,“ povedal Hrin s tým, že ak by sa štrajk predĺžil, sú pripravení hľadať pre deti program aj na štvrtok a na piatok.

Ako dodal, mesto poskytlo iba športovú halu a zabezpečilo občerstvenie a pitný režim. Ostatné všetko je v réžii volejbalového oddielu, ktorého členovia sa deťom venujú bez nároku na nejaké finančné vyrovnanie. Program pre deti je pripravený oddnes do stredy (28. 11.) denne od 8.00 do 15.00 hodiny.