Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Import

Po bodnutí nožom skončili dvaja muži v nemocnici

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Policajný vyšetrovateľ už muža obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva.

Nové Zámky 7. októbra (TASR) - Dvaja muži skončili v nemocnici s ťažkými zraneniami po incidente pred pivárňou na Ulici Ľ. Kasáka v Nových Zámkoch. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Nitre Božena Bruchterová, ku konfliktu došlo v sobotu 3. októbra, keď 22-ročný Marián bodol nožom s 12,5 –centimetrovou čepeľou 33-ročného Gabriela a 30-ročného Petra.

"Obaja boli prevezení do nemocnice. Po skutku podozrivý muž z miesta ušiel a ukrýval sa. Na základe výpovedí policajti však jeho totožnosť poznali. V pondelok 5. októbra popoludní sa muž sám prišiel na políciu prihlásiť," uviedla Bruchterová.

Ako doplnila, policajný vyšetrovateľ už muža obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva a po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov bol 22-ročný Marián umiestnený do cely policajného zaistenia. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Nových Zámkoch spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade preukázania viny mu hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na štyri až desať rokov," dodala Bruchterová.