Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Import

Polícia obvinila 17-ročného mladíka z Bánoviec z drogového zločinu

Krajský vyšetrovateľ z Trenčína obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi 17-ročného mladíka z Bánoviec nad Bebravou. Obvinený si mal opakovane a neoprávnene zabezpečovať marihuanu a mal ju predávať ďalším užívateľom v Bánovciach nad Bebravou. Polícia mu našla 138 dávok drogy. Trenčín, 8. decembra 2019. Foto: TASR– KR PZ Trenčín

Celkové množstvo zadržanej marihuany zodpovedá 138 bežným jednorazovým dávkam drogy. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov, informuje polícia.

Bánovce nad Bebravou 8. decembra (TASR) - Krajský vyšetrovateľ z Trenčína obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi 17-ročného mladíka z Bánoviec nad Bebravou.

Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Trenčín na sociálnej sieti, obvinený si mal opakovane a neoprávnene zabezpečovať marihuanu a mal ju predávať ďalším užívateľom v Bánovciach nad Bebravou. Kriminalisti zadržali 17-ročného mladíka, ktorý u seba neoprávnene prechovával marihuanu. Pri domovej prehliadke polícia zadržala ďalšiu marihuanu.

Celkové množstvo zadržanej marihuany zodpovedá 138 bežným jednorazovým dávkam drogy. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Trestné sadzby odňatia slobody sa u mladistvých znižujú na polovicu,“ informuje polícia.