Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Import

NEVIDELI STE HO? Pátrajú po 46-ročnom Dušanovi Dianovi z Popradu

Na snímke nezvestný Dušan Dian. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Prešove

Hľadaný muž je vysoký 180 centimetrov, strednej postavy, váži približne 80 kilogramov, má hnedé oči, krátke sivé vlasy po bokoch hlavy a v strede plešinu.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Poprad 23. mája (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 46-ročnom Dušanovi Dianovi z Popradu. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že hľadaného muža videli jeho blízki naposledy v pondelok (20. 5.) podvečer v mieste bydliska na Tomášikovej ulici.

"Neskôr z bytu odišiel, domov sa doposiaľ nevrátil a ani o sebe nepodal nikomu žiadnu správu. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla hovorkyňa.

Hľadaný muž je vysoký 180 centimetrov, strednej postavy, váži približne 80 kilogramov, má hnedé oči, krátke sivé vlasy po bokoch hlavy a v strede plešinu. Informácie o tom, čo mal na sebe naposledy oblečené, polícia k dispozícii nemá. Nezvestný nemá ani žiadne zvláštne znamenia.

Akékoľvek poznatky k nezvestnému mužovi môžu občania oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 893 371, respektíve na linku 158. "Informácie môže verejnosť poskytnúť aj prostredníctvom našej FB stránky Policajného zboru," uzavrela hovorkyňa.