Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Import

Počas uplynulého víkendu riešila polícia viaceré nehody

Pri dvanástich dopravných nehodách počas uplynulého piatka 12. júna 2020 a víkendu v Trnavskom kraji sa jeden človek zranil ťažko a sedem ľahko. Účastníkmi nehôd boli aj traja cyklisti, dvaja chodci a traja motorkári. Dopravní policajti v Seredi zasahovali pri nehode motocyklistu na Čepenskej ulici. Tam si 31-ročný vodič na aute Alfa Romeo nevšimol motocyklistu a došlo k zrážke. O rok starší motocyklista bol jednorazovo ošetrený. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Trnave

V chatovej oblasti Jahodník pri Smoleniciach v okrese Trnave zrazilo neznáme auto chodca. Vodič na mieste nehody nezostal a ušiel.

Trnava 15. júna (TASR) – Pri dvanástich dopravných nehodách počas uplynulého piatka (12. 6.) a víkendu v Trnavskom kraji sa jeden človek zranil ťažko a sedem ľahko. Účastníkmi nehôd boli aj traja cyklisti, dvaja chodci a traja motorkári. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Najhoršie dopadla podľa jej vyjadrenia dopravná nehoda v piatok večer v na Cukrovarskej ulici v Seredi, kde zachytil 19-ročný vodič na aute Seat Leon 32-ročného chodca, ktorý práve prechádzal cez priechod pre chodcov. Hlohovčan bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice. Pri nehode sa vodič nezranil. "Krátko predtým boli privolaní dopravní policajti v Seredi k nehode motocyklistu na Čepenskej ulici. Tam si 31-ročný vodič na aute Alfa Romeo nevšimol motocyklistu a došlo k zrážke. O rok starší motocyklista bol jednorazovo ošetrený," uviedla hovorkyňa.

V chatovej oblasti Jahodník pri Smoleniciach v okrese Trnave zrazilo neznáme auto chodca. Vodič na mieste nehody nezostal a ušiel. "Chodcovi sme namerali po zrážke 1,89 promile alkoholu v dychu a so zraneniami bol prevezený do nemocnice," informovala Linkešová. V okrese Dunajská Streda riešili, ako dodala, dopravní policajti haváriu motocyklistu a dve zrazené cyklistky. "Desaťročné dievčatko nedalo v obci Dolný Bar prednosť autu a pri nehode utrpelo ľahké zranenie. Ľahké zranenie mala aj 65-ročná cyklistka v obci Sap, ktorá sa zrazila s osobným autom," uviedla. V meste Skalica išla 47-ročná cyklistka na bicykli po priechode pre chodcov a s bicyklom vbehla rovno pod prichádzajúce auto. S bolesťami chrbtice a nôh ju brali záchranári do nemocnice.