Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Import

Polícia stále pátra po Petre Ležovičovej z Prievidze

Policajti z Prievidze žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po 15-ročnej Petre Ležovičovej z Prievidze. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Jej nezvestnosť bola nahlásiť jej matka na polícii v pondelok (9.2.) s tým, že Petra odišla ráno 6. februára z miesta svojho trvalého bydliska a odvtedy sa jej neozvala.

Prievidza 10. februára (TASR) - Policajti z Prievidze žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 15-ročnej Petre Ležovičovej z Prievidze. Jej nezvestnosť bola nahlásiť jej matka na polícii v pondelok (9.2.) s tým, že Petra odišla ráno 6. februára z miesta svojho trvalého bydliska a odvtedy sa jej neozvala. Taktiež nie je známe miesto, kde by sa mohla zdržiavať. Naposledy bola nezvestná minulý mesiac.

Petra Ležovičová je vysoká asi 165 cm, štíhlej postavy. Má po uši dlhé blond vlasy s melírom a zeleno-modré oči. Naposledy mala oblečený čierny trojštvrťový kabát nad kolená, ktorý sa od pása dole rozširuje a pravdepodobne čierne nohavice. Obuté mala čierne čižmy pod kolená a na hlave mala fialovú čiapku. Na ruke nosí prsteň so žlto-bieleho kovu s bielym kameňom a na krku srdiečkovú retiazku z chirurgickej ocele.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru v Prievidzi na telefónnom čísle 096127 3755.

TASR dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.