Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Import

Pozor: Na trati medzi Breznom a Tisovcom je výluka vlakov

Ilustračné foto Foto: Tablet.TV

Vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) sú v tomto úseku nahradené autobusovou dopravou.

Brezno/Tisovec 6. septembra (TASR) – Pre výlukové práce je dnes od 7.15 h do 20.00 h vylúčená osobná železničná doprava na trati medzi Breznom a Tisovcom v okrese Rimavská Sobota. Vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) sú v tomto úseku nahradené autobusovou dopravou.

"Autobusy zastavujú v Brezne, Brezne-Rohoznej, Pohronskej Polhore a Tisovci pred výpravnými budovami. Na stanici Brezno mesto zastavujú pri zastávke Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) a v Michalovej na zastávkach Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) Michalová, zdravotné stredisko a Michalová, Kubická," informovala Tatiana Surkošová, vedúca centra predaja ZSSK vo Zvolene.

Na Zbojskej je podľa jej slov ako miesto zastavovania náhradnej autobusovej dopravy (NAD) určená zastávka SAD Pohronská Polhora, Zbojská a v Tisovci-Bánove hlavná cesta pri odbočke k zastávke ŽSR. "Železničná zastávka Brezno-Halny nie je počas výluky obsluhovaná NAD," upozornila.

Ako dodala, v NAD je vylúčená preprava bicyklov. "Bližšie informácie o preprave batožín možno zistiť u zamestnancov osobných pokladníc alebo na telefónnom čísle 18 188," uviedla Surkošová.