Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Import

Na veľtrhu práce hľadá pracovníkov aj Jaguar Land Rover Slovensko

Ilustračná snímka Foto: TASR/Michal Svítok

Plne funkčný závod zamestná celkovo 2800 ľudí.

Bratislava 1. marca (TASR) - Po prvý raz sa na veľtrhu práce Profesia days, ktorý sa v týchto dňoch koná v Bratislave, zúčastňuje aj automobilka Jaguar Land Rover Slovensko. Na veľtrh prišla s ponukou aktuálnych pracovných pozícií pre svoj nitriansky závod, ktorý otvorí koncom roku 2018.

Nábor zamestnancov do závodu s investíciou 1,4 miliardy eur začal už v roku 2016 a v súčasnosti v Nitre pracuje 130 ľudí. Spoločnosť momentálne inzeruje okolo 75 voľných pozícií v rámci výrobných, logistických a manažérskych technických tímov, ako aj podporných funkcií, ako sú ľudské zdroje a financie.

Plne funkčný závod zamestná celkovo 2800 ľudí. S masívnym náborom pracovníkov do výroby chce Jaguar Land Rover začať koncom tohto roku.

Personálna riaditeľka nitrianskej fabriky Nicci Cook okrem iného uviedla, že počas najbližších rokov chce automobilka vytvoriť v Nitre výrobný tím svetovej úrovne. "Veríme, že pre uchádzačov bude profesionálne vzrušujúce pripojiť sa k nášmu rozvoju a pomáhať formovať budúcnosť slovenského závodu Jaguar Land Rover," povedala.