Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Import

Simona Fecková a S3RiOUS natáčali prvý spoločný klip

Natáčanie videoklipu ku skladbe Singing Foto: Adam Rohaľ/TASR

Finalistka speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar Simona Fecková, spolu s S3RiOUS-om natáčali v Poprade klip k novej skladbe Singing

Poprad 28. augusta (TASR) - Finalistka speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar Simona Fecková, spolu s S3RiOUS-om natáčali v Poprade klip k novej skladbe Singing.
Text skladby Singing, ktorú ľudia ešte zatiaľ nemali možnosť počuť, napísala Simonina učiteľka angličtiny zo základnej školy. „Refrén som si napísala sama, tak nejak mi napadol, keď som vymýšľala melodickú linku, ale inak mi text písala moja známa Vlasta, ktorú baví písať texty. Zatiaľ písala len v slovenčine, tak som jej povedala, nech skúsi po anglicky a vyšlo jej to“, povedala pre Školský servis TASR rodáčka z Košíc Simona Fecková.
Podľa Simoniných slov vznik tejto skladby nebola nejaká veľká dohoda a nevylučuje možnosť ďalšej spolupráce. Ak S3RiOUSa zasa niečo kopne a ma osloví, tak budú aj ďalšie spoločné skladby.



Klip je nezvyčajný, pretože začiatok je v podstate aj samotný koniec príbehu. Producent celého projektu je Peter Telepčák a natáčanie zastrešuje MMM Group a Evolution Records & Production a chalani zo SF Video Studio. Zahral si v ňom aj hudobný producent S3RiOUS. Dej je jednoduchý, je plný tanca a zábavy. Je veselý, presne taký, akí sú mladí ľudia, ktorí v ňom účinkujú. S3RiOUS sa zobúdza po náročnej noci na nafukovačke, spomína si na to, čo sa vlastne udialo, spomína na stretnutie so Simonkou. Viac budú mať diváci možnosť vidieť v klipe“, prezradil režisér Dávid Andráš. Podľa mňa bude urobený perfektne, takže to určite stojí za to, aby si to každý pustil aspoň raz“, prezrádza speváčka, „alebo aj dvakrát,“ dodal s úsmevom S3RiOUS, ktorého nezvyčajné meno sa do podvedomia ľudí dostalo hlavne spoluprácou s rapermi Rytmusom, Egom a speváčkou Tinou.





Adam Rohaľ, ZŠ s MŠ Podolínec