Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Import

Spevák a herec Michael Malarkey sa predstaví v Bratislave

Michael Malarkey, archívna snímka. Foto: Facebook

Po takmer päťmesačnom natáčaní nového seriálu Projekt Modrá kniha, kde hrá jednu z hlavných postáv, vyrazil 36-ročný hudobník a herec na turné po Európe k novému, v poradí tretiemu albumu Graveracer.

Bratislava 28. januára (TASR) - Americký hudobník a herec Michael Malarkey prichádza do Bratislavy, v stredu (29. 1.) sa predstaví na koncerte v klube Randal. Michael je známy predovšetkým zo seriálu Upírske denníky. TASR informovala PR manažérka Sisa Rákociová.

Po takmer päťmesačnom natáčaní nového seriálu Projekt Modrá kniha, kde hrá jednu z hlavných postáv, vyrazil 36-ročný hudobník a herec na turné po Európe k novému, v poradí tretiemu albumu Graveracer. Ten vydal začiatkom januára tohto roka. Koncert v Paríži bol však nútený zrušiť, keďže tam vtedy prebiehal štrajk a ulice boli blokované. V rámci ostávajúcich 23 koncertov navštívi v stredu aj Bratislavu, po nej ho čaká jeden deň voľna a záverečných sedem koncertov.

Piesne z nového albumu zaznejú aj na koncerte, kde ho sprevádzajú výborní muzikanti, s ktorými nahrával aj samotný album, pričom sa nebál na ňom experimentovať. Tentoraz neskladal iba s gitarou, doteraz vždy v jeho piesňach dominantnou, ale pracoval viac aj s klávesmi, basgitarou či bicími. Michael mal jasný plán, ako by mal album znieť. Spoločnosť na turné mu robí Micah Erenberg, multiinštrumentalista a poet, ktorý je zástupcom alternatívy/indie žánru.