Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Import

VIDEO: Volebné spravodajstvo na portáloch Teraz.sk a TABLET.TV

Volebné spravodajstvo, prtsc. Foto: Teraz.sk/TABLET.TV

Portály TASR prinášajú agentúrne volebné spravodajstvo, aj publicistickú reflexiu v textovej a video podobe.

Na portáloch Teraz.sk a TABLET.TV nájdete kompletné volebné spravodajstvo TASR, vrátane rozhovorov s volebnými lídrami kandidujúcich strán a zoznamov kandidátov na poslancov v podobe, v akej ich strany najneskôr do 1. decembra 2019 odovzdali zapisovateľovi Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán.



Portál TABLET.TV ponúka tiež televízne debaty s lídrami politických strán a kritickú reflexiu volebného diania v diskusiách s publicistom Jurajom Hrabkom. Témam súvisiacim s voľbami sa venujú aj komentárori Teraz.sk v sekcii Publicistika.

V priebehu volebného dňa a následného sčítavania hlasov bude Teraz.sk prinášať na svojich stránkach všetky aktuálne správy TASR a volebné dianie minútu po minúte v ONLINE článku na portáli Teraz.sk. Priebežné výsledky sčítavania hlasov sa budú zobrazovať na portáli Teraz.sk na špeciálnom volebnom banneri v reálnom čase tak, ako budú vychádzať zo Štatistického úradu SR.

V priebehu volebnej noci bude TABLET.TV prinášať priame vstupy z volebných centrál relevantných politických strán a volebné dianie bude zo štúdia TABLET.TV komentovať Juraj Hrabko.