Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Import

Zochovci vo štvrtok žili hokejom

Foto: Mgr. Andrea Tokárová/TASR

Vedenie Základnej školy I.B. Zocha v Revúcej vyšlo v ústrety prosbe žiakov, aby mohli sledovať online prenos hokejového stretnutia s Kanadou.

Revúca 18. mája (TASR) - Vo štvrtok 17. mája už od rána to v ZŠ I.B.Zocha v Revúcej vyzeralo ako v úli. Žiaci prišli do školy v národných farbách Slovenska, priniesli si so sebou rôzne „povzbudzovadlá“ – šály, klobúky, vlajky, ručne vyrobené plagáty a zástavy a, samozrejme, aj vuvuzely. Počas prestávok viedli debaty o možnom priebehu zápasu, tipovali, ako asi zápas dopadne. Vedenie školy vyšlo v ústrety ich prosbe, aby mohli sledovať online prenos hokejového stretnutia s Kanadou.
Foto: Mgr. Andrea Tokárová/TASR
Presne o 11.58 zasadli žiaci pred veľké obrazovky (čiže interaktívne tabule), aby tak podporili výkon našich hokejistov. Po každom góle sa školou ozývalo mohutné „hurááááááááááááá“, trúbenie vuvuzel, zvuk rapkáčov a šťastný piskot fanúšikov. Po góloch súpera žiaci na diaľku povzbudzovali našich skandovaním „dáme góla, dáme“, či „nevadí, nevadí“.
Foto: Mgr. Andrea Tokárová/TASR
Až do konca sedeli všetci ako na tŕňoch a držali našim prsty. Sme radi, že domov mohli odísť s pocitom šťastia a úsmevom na tvári, že to slovenským hokejistom skvele vyšlo.
Držíme našim prsty v boji o bronz!

Mgr. Andrea Tokárová, Základná škola Ivana Branislava Zocha, Revúca