Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Import

Zamestnanci popradského letiska stiahli výpovede

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Letisko M.R. Štefánika

Späťvzatie výpovedí vedenie letiska bezodkladne administratívne vyrieši.

Poprad 29. septembra (TASR) - Po nástupe nového vedenia dodržali zamestnanci popradského letiska prísľub, že stiahnu hromadné výpovede. Prevádzka letiska tak bude aj od októbra zachovaná bez akýchkoľvek obmedzení ako doteraz. TASR o tom informovali z komunikačného oddelenia Ministerstva dopravy a výstavby (MDV) SR.

Hromadnú výpoveď dali viac ako dve tretiny zamestnancov ešte v júli, ich jedinou požiadavkou bolo odvolanie riaditeľa letiska Petra Dujavu a výmena vedenia. Dujavu napokon v pondelok (26. 9.) akcionári na mimoriadnom valnom zhromaždení zbavili funkcie a vymenovali nové dočasné vedenie.

"Som veľmi rád, že môžem so zamestnancami aj naďalej počítať a teším sa na našu ďalšiu spoluprácu. Všetkým nám na osude letiska mimoriadne záleží," povedal nový predseda predstavenstva Letiska Poprad-Tatry Martin Rakovský. Okrem neho sú členmi predstavenstva aj Michal Staňa a Viliam Halás. Späťvzatie výpovedí vedenie letiska bezodkladne administratívne vyrieši. Výpovede stiahlo 48 z 50 zamestnancov.