Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia

Dnes prichádza do kín letná hudobná komédia Tak fajn

Herec Marián Labuda Foto: TASR/Radovan Stoklasa

V ľahkej letnej komédií o nepodarenej dovolenke v Chorvátsku, ktorá je plná slovenských hitov, sa predstavia herci ako Marián Labuda, Tomáš Palonder, Zuzana Norisová či Marián Labuda st.

Bratislava 12. júla (TASR) - Dnes prichádza do slovenských kín letná hudobná komédia s názvom Tak fajn režiséra a scenáristu Pavla Janíka. V hlavných úlohách sa predstavia Majo Labuda, Tomáš Palonder, Barbora Žilecká, Marián Labuda st., Zuzana Norisová a Barbora Žilecká.

Tak fajn je ľahká letná hudobná komédia o nepodarenej dovolenke v Chorvátsku. Milan sa rozhodne požiadať svoju peknú priateľku Beátu o ruku na romantickej dovolenke. Večný párty živel Miki sa im to rozhodne zorganizovať, veci sa mu však vymykajú z rúk a tak sa divák stáva svedkom situácií, ktoré sú dobre myslené, ale takmer nikdy tak nedopadnú.

Krásna scenéria Jadranského pobrežia a zábery plné slnka podčiarkujú príjemnú ľahkú letnú atmosféru, umocnenú hitmi populárnych autorov.

Podľa slov producentov je hudba podstatnou súčasťou filmu. Ten je nabitý skvelou slovenskou muzikou a soundtrack k tomuto filmu nemá rozhodne konkurenciu. Veď počas necelých 90 minút v kine zaznejú nové skladby od známych skupín a interpretov, akými sú Elán, Robo Grigorov, IMT Smile, Popcorn Drama, Peter Cmorík, Peter Bič Project, ťahákom leta je hit Žijeme len raz z autorského pera dvojice EGO a Robert Burian.

„Našou métou bola ľahká komédia, ktorá nerieši problémy sveta, ale jednoduché dovolenkové starosti, s ktorými sa vie stotožniť každý. Chceme, aby si diváci a diváčky oddýchli od stresov a zabavili sa. Už pri nakrúcaní vládla príjemná atmosféra, preto dúfam, že sa to prenieslo cez kameru aj na film, a že odídete z kina s úsmevom na tvári,” povedal pre médiá o filme režisér Pavol Janík.