Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia

Miro Jaroš prichádza s novým singlom Jednu šancu mi daj

Foto: TASR/Zuzana Čižmáriková

Minulý rok sa Miro tešil označeniu ako najsinglovejší domáci interpret, od novembra sa intenzívne venoval štúdiovej práci.

Bratislava 16. mája (TASR) – S novým singlom Jednu šancu mi daj prichádza na slovenskú hudobnú scénu spevák Miro Jaroš. TASR informovala marketingová a promo manažérka spoločnosti EMI Slovak Republic Renáta Tomášová.

Minulý rok sa Miro tešil označeniu ako najsinglovejší domáci interpret, od novembra sa intenzívne venoval štúdiovej práci. "Prerábal som niektoré staré skladby na nový album a nahrával dve novinky. Ako prvý singel vydávame práve jednu z nich," uviedol pre médiá.

Jednu šancu mi daj je veselá, rytmická pesnička, ktorá spája elektroniku s gitarami a predstavuje Jaroša v novej podobe. Chytľavá skladba, ktorá je ako vyšitá na toto obdobie, má ľahko zapamätateľný text, ktorý si fanúšikovia budú spievať už po prvom vypočutí. Hudobne skladbu vyprodukovali Vlado Gnepa a Miro Jaroš, text napísali Miro a Roman Maturkanič. Do rádií sa dostáva v dvoch verziách.

Spevák a skladateľ Miro Jaroš (*1978, Žilina) súťažil v roku 2004 v prvom ročníku speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar, kde vo finále skončil na šiestom mieste. V roku 2005 vydal debutový album Exoterika, druhý s názvom Tlaková níž vyšiel v roku 2008, tretí Tráva musí rásť vydal v roku 2010.