Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia

Nehoda pri Pravenci si vyžiadala zranenie dvoch ľudí

Dopravná nehoda na ceste I/64 v katastri Pravenca v okrese Prievidza. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Zasahujúci hasiči z Prievidze vymedzili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc.

Pravenec 24. septembra (TASR) - Zranenie dvoch ľudí si vyžiadala vo štvrtok (23. 9.) dopoludnia dopravná nehoda na ceste I/64 v katastri Pravenca v okrese Prievidza. Pri zrážke dvoch osobných áut zasahovali traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s jedným kusom techniky, informoval v piatok TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Následkom nehody sa zo štyroch jej účastníkov zranili dvaja ľudia. "Zasahujúci hasiči z Prievidze vymedzili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc. Po príchode dvoch posádok zdravotníkov asistovali pri ďalšom ošetrení a následnom transporte zranených do sanitných vozidiel záchrannej zdravotnej služby," opísal Petrík.

Na havarovaných vozidlách vykonali príslušníci HaZZ podľa neho požiarnobezpečnostné opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny. "Po zdokumentovaní udalosti políciou hasiči odtlačili vozidlá na vedľajšiu komunikáciu, respektíve asistovali pri bezpečnom naložení jedného z postihnutých automobilov na vozidlo odťahovej služby," dodal.