Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia

Neznámy páchateľ odvŕtal a demoloval obrazovku vkladomatu v Snine

Neznámy páchateľ vo štvrtok (10. 6.) skoro ráno poškodil vkladomat na ulici Strojárskej v Snine. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Škoda, ktorá bola spôsobená dotknutej spoločnosti, zatiaľ stanovená nebola.

Snina 11. júna (TASR) - Neznámy páchateľ vo štvrtok (10. 6.) skoro ráno poškodil vkladomat na Strojárskej ulici v Snine. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Páchateľ bez použitia násilia vnikol do priestoru pobočky a na vkladomate najskôr odvŕtal obrazovku, potom ju demontoval a nezabudol ani rozbiť displej. K elektronike dočasne pripojil neznáme zariadenie, ktoré si priniesol so sebou a prostredníctvom ktorého uskutočnil nezistené operácie. Týmto konaním páchateľ vkladomat úplne znefunkčnil," uviedla Ligdayová.

Škoda, ktorá bola spôsobená dotknutej spoločnosti, zatiaľ stanovená nebola.

"Vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom v prípade vedie trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia spáchaného v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci," skonštatovala Ligdayová s tým, že páchateľovi za takéto porušenie zákona hrozí trest odňatia slobody na štyri až osem rokov.