Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia

Polícia pátra po svedkoch nehody, pri ktorej sa zranil motorkár

Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej zrejme osobné auto vytlačilo z cesty motocyklistu (na snímke). Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Bratislavskí dopravní policajti pátrajú po totožnosti osôb, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu dopravnej nehody, uviedla hovorkyňa.

Bratislava 2. augusta (TASR) - Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej zrejme osobné auto vytlačilo z cesty motocyklistu. Vodič auta z miesta nehody ušiel a motocyklistu previezli do nemocnice. K nehode došlo vo štvrtok 29. júla o 10.40 h na ceste II/502 v ľavotočivej zákrute pred Bratislavou v smere do Svätého Jura. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

"Bratislavskí dopravní policajti pátrajú po totožnosti osôb, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu dopravnej nehody," uviedla hovorkyňa. Vodič mal podľa jej slov z miesta nehody odísť a motocyklista utrpel zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc na ďalšie ošetrenie.

Polícia preto žiada priamych svedkov nehody, ktorí videli jej priebeh alebo ho majú na kamerovom zázname z vozidla, aby sa prihlásili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo telefonicky na bezplatnom čísle 158.