Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia

Slovenská hudobná legenda Elán vystúpi na Nitrianskom Rudne

Skupina Elán Foto: Agency Gemini

Elán sa predstaví 7.septembra 2012 a ukončí tak tohto ročné horúce leto. Koncert bude hudobnou udalosťou aj vďaka kompletnej zostave v obsadení Jožo Ráž, Jano Baláž a Vašo Patejdl.

Bratislava 11. júla (TERAZ.sk) - Legendárny Elán opäť pripravil jeden so svojich open air koncertov, ktorý bude pravdepodobne posledným v kompletnom zložení skupiny. V rámci svojho vystúpenia organizátori prichystali pre návštevníkov množstvo prekvapení. Tým najväčším bude účasť zlatých slávikov Heleny Vondračkovej a skupiny Desmod.

Skupina Elán
Foto: Agency Gemini
Elán sa predstaví 7.septembra 2012 a ukončí tak tohto ročné horúce leto. Koncert bude hudobnou udalosťou aj vďaka kompletnej zostave v obsadení Jožo Ráž, Jano Baláž a Vašo Patejdl. „Chceli sme pre fanúšikov usporiadať niečo naozaj výnimočné, čo sa nám aj podarilo. Sme strašne radi, že prinesieme hudobný zážitok v podobe troch zlatých slávikov. Rovnako nás teší aj záujem zo strany verejnosti o túto akciu. Sme skutočne prekvapení ako každým dňom rastie počet predaných vstupeniekpovedala Alžbeta Sivá z Agency Gemini, ktorá koncert organizuje. "Pre veľký záujem sme museli doplniť počet lístkov, ktoré sú určené k predaju", potvrdil tieto informácie najväčší internetový predajca vstupeniek Ticketportal.

Elán plánuje už iba niekoľko rozlúčkových megakoncertov. To, že skupina vystúpi na Nitrianskom Rudne je garanciou špičkových technických podmienok, ktoré organizátori privezú do prírodného amfiteátru. Diváci tak budú svedkami obrovskej pódiovej šou s najkvalitnejším zvukom a svetelnými efektmi, ktoré na Slovensko dokážu priniesť len tie najväčšie svetové hviezdy a legendy akými je skupina Elán.