Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia

Il Divo prichádza na Slovensko opäť lámať srdcia

Foto: Access Promotion

Spevácke kvarteto smeruje z oslavy narodenín kráľovnej Alžbety II. na koncert do Bratislavy.


Bratislava 16. mája (TERAZ.sk) - Popoperná skupina IL DIVO sa na Slovensku úspešne predstavila už minulý rok, keď medzi fanúšičkami ich vystúpenia spôsobilo doslova davové šialenstvo. Po predchádzajúcom úspechu sa štvorica zvodných spevákov predvedie slovenskému publiku opäť, a to už túto jeseň.

Po absolútnom úspechu na Bratislavskom hrade sa organizátor rozhodol priniesť koncert pre slovenské publikum aj po druhýkrát, a to 19. septembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Foto: Access Promotion
Skupina IL DIVO sa dokonca teší na konkrétne ženské fanúšičky, ktoré mali možnosť spoznať počas minuloročného vystúpenia. „Niektoré dámy sa na chlapcov z IL DIVO skutočne citovo upli, o čom svedčí aj nadmieru aktívna komunikácia na sociálnych sieťach. Dokonca si vytvorili vlastné fanpage a komunikujú priamo s IL DIVO," vraví Katarína Gembická z agentúry Vivien. „Tešíme sa záujmu fanúšikov, v konečnom dôsledku to bol aj náš cieľ. Dávať ľuďom krásne a obohacujúce okamihy do ich života,“ dodala na záver.



Il Divo sa v máji predstaví aj na kráľovskej oslave Diamantového jubilea Anglickej Kráľovnej vo Windsor Castle na ktorom sa zúčastní celá kráľovská rodina. Pre umelcov je obrovská česť zúčastniť sa kráľovskej oslavy a byť zároveň aj hosťom podujatia. „Veľmi si to vážime a je nám cťou vystúpiť pred kráľovskou rodinou,“ potvrdili chlapci z IL DIVO.

IL DIVO 2012 World Tour odštartovala vo februári s fenomenálnym kvartetom: Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller a Urs Buhler.