Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia

Zábavný park Šmolkovia Magický svet aj počas Veľkej noci!

Foto: JVS GROUP

Nemáte program na víkend či Veľkonočné sviatky? Čo tak prísť na Šmolkov do Sport Mall Bratislava? Šmolkovská dedinka bude otvorená aj počas celej Veľkej noci.

Bratislava 21. marca (OTS) - Do zábavno-vzdelávacieho parku Šmolkovia Magický svet už zavítalo kopec detí a veľa známych osobností. Šmolkovské atrakcie si nenechali ujsť Zuzana Plačková, speváčky vokálnej skupiny Voising či raperi Ego aj Kali s rodinkami.

Šmolkovia sa zabývali v Sport Mall Bratislava na Hodonínskej ulici v Lamači na štyroch tisíckach štvorcových metroch. Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia Magický svet po prvýkrát prináša svet Šmolkov doslova v nadživotnej veľkosti! Park je plný zábavy, pohybových a interaktívnych atrakcií, zakončený virtuálnou realitou.

„Nie je väčšej radosti, ako vidieť rozžiarené oči šťastných detí. Tešíme sa, že Šmolkovia ešte stále patria k obľúbeným rozprávkovým postavičkám a náš dobrodružný park je miestom, kde rodičia spolu so svojimi deťmi trávia čas. Výstava sa teší veľkému záujmu. Všetci tí, ktorí u nás neboli, majú ešte stále dvere otvorené. Sme tu každý deň až do 31. augusta 2024,“ pozýva Zuzana Benediktová zo spoločnosti JVS GROUP, usporiadateľa akcie.

Roztomilé modré rozprávkové postavičky bavia deti aj dospelých už 65 rokov. Teraz máte jedinečnú príležitosť zažiť ich naživo a dokonca vojsť do ich hubových domčekov, kam sa zmestí celá rodina.

„Kto to ešte nezažil, zoberte svoje deti do zábavného parku Šmolkovia, je to super. Boli sme celá rodina a moje dcéry boli nadšené, sú tam aj preliezky, aj ďalšie skvelé atrakcie,“ prezradil raper Ego, ktorý si výstavu užil s celou rodinkou.

Foto: JVS GROUP

Šmolkovský čarovný les ponúka množstvo objavov a interaktívnych dobrodružstiev.

„Magický svet Šmolkov v Bratislave bol obrovský zážitok, nielen pre naše deti, ale i pre nás. Vrátili sme sa do svojich detských čias. Pre naše detičky to boli čarovne momenty, keď sa mohli odfotiť s obrovským plyšovým Šmolkom a Šmolinkou,“ tešila sa speváčka Katka Fojtíková z vokálnej skupiny Voising.

Šmolkovia - Magický svet prináša nielen zábavu, ale aj poznanie. Poslaním celého parku je inšpirovať deti k ochrane životného prostredia. Organizátor pripravil vzdelávací program pre školské triedy. Deti sa zábavnou formou dozvedia o dôležitosti ochrany prírody, klimatickej zmene, ale aj podrobnosti o živote v našom lese.

Foto: JVS GROUP

„Vyberte si svoj časový slot, kedy prídete do Šmolkovskej dedinky. Aby ste si Magický svet užili čo najviac a vyhli sa veľkým radám pri pokladni, vyberte si hodinu, kedy chcete prísť. Následne u nás môžete stráviť ľubovoľný čas. A pokiaľ chcete prísť bez obmedzenia dátumu a času, využite naše VIP vstupenky,“ sumarizuje Zuzana Benediktová.

Foto: JVS GROUP

Vstupenky si môžete kúpiť v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Smolkovia-Magicky-svet a priamo na mieste. Všetky informácie a otváracie hodiny nájdete na www.smolkoviabratislava.sk.