Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia

Žiarska nemocnica zakúpila viac ako 100 nových lôžok

Ilustračná snímka. Foto: TASR

V najbližších dňoch bude za plnej prevádzky prebiehať montáž a výmena lôžok na chirurgickom, internom, neurologickom oddelení, na pediatrii a oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny.

Žiar nad Hronom 21. marca (TASR) - Žiarska nemocnica zakúpila nové elektrické polohovateľné lôžka. Investícia vo výške 210.000 eur je podľa spoločnosti Agel SK, pod ktorú nemocnica patrí, začiatkom reorganizácie a rekonštrukcie zariadenia s cieľom posunúť ho na vyššiu úroveň kvality, zabezpečiť väčšiu dostupnosť zdravotnej starostlivosti v regióne a nevyhnutný komfort pre pacientov aj personál.

"Zakúpilo sa celkovo 107 kusov nových lôžok vrátane hrazdy, teleskopického infúzneho stojana, koša na bažanta, bočníc, 107 kusov nočných stolíkov a zároveň 107 kusov pasívnych matracov," informovala hovorkyňa spoločnosti Eva Peterová. Zároveň dodala, že v najbližších dňoch bude za plnej prevádzky prebiehať montáž a výmena lôžok na chirurgickom, internom, neurologickom oddelení, na pediatrii a oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny.