Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia KHL

Tréner Čechov Pešán nominoval na druhý kemp päticu z KHL

Ilustračné foto. Foto: FOTO TASR - Michal Svítok

S kádrom sa začne pripravovať trojica hráčov z Chabarovska – obranca Dominik Mašín s Michaelom Jordánom a útočník Hynek Zohorna.

Praha 1. apríla (TASR) - Tréner českej hokejovej reprezentácie Filip Pešán bude mať na budúcotýždňovom kempe k dispozícii 28 hráčov. Na prvom kempe mal český kormidelník 23 hráčov, ktorí v pražskej Tipsport Aréne absolvovali štyri tréningy. Teraz ich doplní pätica z Kontinentálnej hokejovej ligy.

S kádrom sa začne pripravovať trojica hráčov z Chabarovska – obranca Dominik Mašín s Michaelom Jordánom a útočník Hynek Zohorna a spolu s nimi útočné duo zo Spartaku Moskva Lukáš Radil a Robin Hanzl. "Tieto kempy majú dve úlohy. Poznať bližšie mladých hráčov, ktorých môžeme v budúcnosti v národnom tíme privítať. A tiež zapracovať pomaly do mesiac a pol trvajúceho programu hráčov, ktorí majú veľkú šancu ísť na MS," citoval Pešána portál hokej.cz.

Nominácia ČR na druhý prípravný kemp:



Brankári: Dominik Frodl (Plzeň), Milan Klouček (Pardubice), Roman Will (Čeľabinsk)

Obrancovia: Vojtěch Budík (Plzeň), Daniel Gazda (Zlín), Michal Jordán, Dominik Mašín (Chabarovsk), Vojtěch Mozík, Andrej Šustr (Kchun-lun), David Sklenička (Jokerit), Radim Šalda (H. Králové), Jan Ščotka (Litvínov), Libor Zábranský (K. Vary)

Útočníci: Ondřej Beránek, Jiří Černoch, Jakub Flek, Jan Hladonik (K. Vary), Matěj Blümel, Luboš Horký (Pardubice), Jan Dufek (Zlín), Robin Hanzl, Lukáš Radil (Spartak Moskva), Petr Kodýtek, Jakub Pour, Filip Suchý (Plzeň), Karel Plášek, Marek Zachar (Kometa Brno), Hynek Zohorna (Chabarovsk)