Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia KHL

Bakoš najlepším hokejistom Vladivostoku podľa hlasovania hráčov

Na snímke slovenský hokejista Martin Bakoš, archívna foto. Foto: TASR - Martin Baumann

Z tímu Dinamo Moskva, kde pôsobí ďalší Slovák Michal Čajkovský, pochádzajú dvaja hráči, ktorí majú miesto medzi najlepšou päťkou sezóny.

Moskva 13. mája (TASR) - Slovenský útočník Martin Bakoš sa stal v hlasovaní hráčov najlepším hokejistom Admiralu Vladivostok v uplynulej sezóne. Na webe Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) zverejnili aj najlepšiu päťku sezóny, hráči za najlepšieho hokejistu zvolili Vadima Šipačeva z Dinama Moskva.

Za najlepšieho hráča Spartaka Moskva, kde pôsobí aj slovenský brankár Július Hudáček, zvolili útočníka Arťoma Fedorova. Hudáček a Bakoš sa spolu v Spartaku stretnú v nasledujúcej sezóne.

Z tímu Dinamo Moskva, kde pôsobí ďalší Slovák Michal Čajkovský, pochádzajú dvaja hráči, ktorí majú miesto medzi najlepšou päťkou sezóny. Najviac hlasov v prieskume medzi hráčmi dostal Šipačev (31,4 percenta), ktorý zdolal druhého Kirilla Kaprizova z CSKA Moskva (24,6). Ďalší hráč Dinama Dmitrij Jaškin dostal 10,9 percenta hlasov, nasledovali útočníci Linus Omark zo Salavatu Julajev Ufa (2,9) a Sergej Moziakin z Metallurgu Magnitogorsk (2,4).