Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia KHL

Sezóna KHL odštartuje 2.septembra zápasom o Otvárací pohár

Ilustračné foto. Foto: TASR - Michal Svítok

Otázna je zatiaľ budúcnosť Dávida Bondru, ktorý v uplynulej sezóne obliekal dres Červenej hviezdy Kchun-lun, Dinamo Riga má údajne záujem o Tomáša Ziga.

Moskva 7. augusta (TASR) – Nový ročník Kontinentálnej hokejovej ligy odštartuje 2. septembra tradičným zápasom o Otvárací pohár medzi tímami CSKA Moskva a AK Bars Kazaň. V sezóne 2020/2021 bude pôsobiť v súťaži 23 tímov, vedenie súťaže zverejnilo kompletný kalendár zápasov.

Deň po prvom zápase sa uskutoční ďalších sedem duelov. Počet klubov sa oproti uplynulej sezóny znížil na 23, v súťaži nepokračuje Admiral Vladivostok. Čínsky klub Červená hviezda Kchun-lun bude svoje domáce zápasy hrávať v Mytišči.

V novej sezóne bude v KHL nastupovať päť Slovákov. Július Hudáček a Martin Bakoš v Spartaku Moskva, Adam Liška v Severstali Čerepovec, Michal Čajkovský v Diname Moskva a Libor Hudáček v Neftechimiku Nižnekamsk. Otázna je zatiaľ budúcnosť Dávida Bondru, ktorý v uplynulej sezóne obliekal dres Červenej hviezdy Kchun-lun, Dinamo Riga má údajne záujem o Tomáša Ziga.