Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia KHL

Slovan stále nemá pod zmluvou kľúčových hráčov, vedenie už rokuje

Na snímke vpravo brankár Jaroslav Janus (Slovan) a vľavo Roman Ľudučin (Nižnekamsk) v zápase 6. ročníka KHL HC Slovan Bratislava - Neftechimik Nižnekamsk v piatok 27. decembra 2013 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Manažment má záujem o zotrvanie Miroslava Šatana.

Bratislava 30. apríla (TASR) - Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava má pred budúcou sezónou pod zmluvou aktuálne šestnásť hráčov. Klub vedie rokovania o ďalšej spolupráci s Jaroslavom Janusom a Jurajom Mikúšom, Michel Miklík a Michal Vondrka sa majú vyjadriť k návrhom nových zmlúv. Manažment má záujem aj o zotrvanie Miroslava Šatana, informoval klubový web.

Miklík i Vondrka dostali návrhy nových kontraktov prostredníctvom svojich agentov, no obaja sa údajne rozhodli oznámiť definitívu až po skončení MS, kde by mali obliecť dresy svojich národných tímov. Manažment má samozrejme záujem aj o služby Miroslava Šatana, ktorého by rád videl v kádri už pred začiatkom budúceho ročníka KHL. Po 1. máji budú jednotlivé tímy KHL v súlade s príslušným reglementom súťaže môcť začať zverejňovať informácie o podpisoch kontraktov s novými hráčmi.

Slovan má pre novú sezónu KHL pod zmluvou obrancov Jána Brejčáka, Patrika Lužu, Vladimíra Mihálika, Tomáša Mojžíša, Michala Sersena, Jonathana Sigaleta, Martina Štajnocha, útočníkov Martina Bakoša, Milana Bartoviča, Mária Bližňáka, Libora Hudáčka, Andreja Kudrnu, Richarda Mráza, Petra Ölveckého, Miroslava Preisingera a Andreja Šťastného.