Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia KHL

TEL: Dukla Trenčín angažovala českého brankára Honzíka

Na snímke v pozadí zľava Jakub Minárik (HC Slovan Bratislava), brankár David Honzík (HK Nitra), Tomáš Zigo (HC Slovan Bratislava), Ivan Švarný (HK Nitra), v popredí zľava František Gajdoš (HK Nitra), Milan Kytnár (HC Slovan Bratislava) počas zápasu 46. kola hokejovej Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HK Nitra 22. decembra 2022 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Trenčiansky klub vyjadril na sociálnej sieti potrebu posilniť brankársky post pre pretrvávajúce zdravotné problémy Kanaďana Connora LaCouveeho.

Trenčín 30. januára (TASR) - Český hokejový brankár David Honzík sa stal novou posilou Dukly Trenčín. Do aktuálne deviateho tímu Tipos Extraligy prichádza z prvoligového Zlína, kde bol na mesačnom hosťovaní z Nitry. Pôvodný návrat pod Zobor sa napokon nekonal, pretože nitriansky klub si poistil služby brankára Libora Kašíka, ktorého získal v rámci výmeny.

Trenčiansky klub vyjadril na sociálnej sieti potrebu posilniť brankársky post pre pretrvávajúce zdravotné problémy Kanaďana Connora LaCouveeho. Dvadsaťdeväťročný Honzík odchytal za HK Nitra v priebehu neúplných dvoch ročníkov 60 stretnutí. V Trenčíne vytvorí tandem s brankárom Romanom Durným, ktorého hosťovanie z Liptovského Mikuláša by malo pokračovať minimálne do 14. februára tohto roka.