Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Knihy

Akčná Hra vás nenechá dýchať

Foto: IKAR

Henrik nemá rád dobrodružstvo bez rizika, preto sa vydáva na šialenú jazdu, z ktorej sa nedá uniknúť.

Bratislava 18. septembra (TERAZ.sk) - Henrik je malý podvodníček, lenivý povaľač a špekulant. Keď raz vo vlaku nájde zabudnutý mobil, vezme si ho, no rýchlo zistí, že mobil o ňom vie až príliš veľa. A vzápätí ho začne lákať na hru, ktorá ho vraj zavedie do alternatívnej reality, získa prachy a ešte aj kredit v internetovej komunite. Henrik má krédo – „dobrodružstvo bez rizika je hodné tak akurát blbého Disneylandu“ a tak prijíma hodenú rukavicu. Stiahne ho však šialená jazda, z ktorej sa nedá uniknúť!

V médiách často čítame a počúvame o „nečakanom a bizarnom“ alebo že čosi sa stalo „z neznámej a nevysvetliteľnej príčiny“. Za tým všetkým môže byť Hra a my jej súčasťou. Ktosi nami manipuluje a predkladá nám svoju verziu reality. Konšpirácia? Alebo v dobe inteligentných mobilov, tabletov a podobných technologických hračiek naozaj realita? Akčný triler Hra je výborne napísaný dynamický príbeh, ktorý vás nenechá dýchať.

Pozrite si trailer k Hre:

Henrika doslova pohltí fascinujúca hra, plní jednu úlohu za druhou a stúpa na rebríčku úspešných hráčov. Po internete kolujú videá s jeho kúskami a Henrik sa vyžíva v pochvalných komentároch. Úlohy sa postupne pritvrdzujú, odmeny sa zvyšujú a on hrá ako o život. Čoskoro doslovne...

Autor Anders de la Motte je bývalý policajt a bezpečnostný analytik v medzinárodnej IT spoločnosti, ktorý má moderné technológie v malíčku. Hra dosiahla obrovský úspech pred dvomi rokmi a už je na svete aj pokračovanie.

Chcete si zahrať? Tu je fascinujúca Hra.