Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Knihy

Čo darovať na Valentína? Napríklad e-romancu!

Foto: Ikar

Piatok 14.februára nie je len sviatok zaľúbených, sv.Valentín, ale aj Medzinárodný deň darovania knihy.

Bratislava 14. februára (TERAZ.sk) - Kniha je skvelý darček pre každého a elektronické knihy majú nielen tú výhodu, že ich máte po zakúpení prakticky okamžite, bez čakania na dodanie, ale ešte aj výrazne ušetríte. Napríklad na Valentína. Máme pre vás tip, ako stihnúť darček aj na poslednú chvíľu.

Piatok 14.februára nie je len sviatok zaľúbených, sv.Valentín, ale aj Medzinárodný deň darovania knihy. Čo keby ste spojili tieto dve veci a darovali milovanej polovičke dobrú e-knihu a ešte za skvelú cenu? Takouto formou môžete aj čosi povedať obdarovanej osobe – vyberte si povedzme knihu Láska neumiera a váš partner bude mať ohľadom vášho vzťahu jasno. Alebo ak ste zaľúbení a doteraz ste sa dotyčnú osobu neodvážili osloviť, urobte to e-knihou Príď, láska ku mne.

Odporúčame aj knihy Milenec, Milovanie, Zamilovaní anjeli, Nebezpečná láska alebo Sexuálna inteligencia.

Vo Valentínskom menu nájdete 100 e-kníh so zľavami 50%, takže rozhodne sa oplatí.

Ak ste teda zabudli svojej láske kúpiť darček a na poslednú chvíľu už nemáte čas niečo hodnotné zháňať, knižka určite poteší. Postup je pritom jednoduchý – na www.rajknih.sk sa stačí prihlásiť a cez špeciálny button Darovať pri každej knihe môžete urobiť radosť konkrétnej osobe. Môžete napísať osobný odkaz a dokonca nastaviť, kedy bude e-kniha odoslaná. Následne si vyberiete vzhľad darčekového poukazu – odporúčame romantický.

Pridajte k tomu citát, ktorý bude zobrazený na darčekovom poukaze. V ponuke sú známe mená, citáty o láske, priateľstve, napríklad od Paula Coelha: „Keď niečo chceš, celý vesmír sa spojí, aby si to dosiahol.“

Rajknih.sk je jeden z najväčších internetových predajcov e-kníh na Slovensku. V ponuke má vyše 8000 e-kníh a 120 e-periodík.