Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Knihy

Edícia psychologických trilerov prináša ďalšie strhujúce príbehy

Foto: Fragment

S titulom Zradný anjel sa slovenským čitateľom predstaví ďalšia autorka Ulrike Bliefert.

Bratislava 7. mája (TERAZ.sk) – Tento týždeň sa na pultoch kníhkupectiev objaví ďalší príbeh z edície psychologických trilerov, ktoré začalo na jeseň vydávať Vydavateľstvo Fragment. Knihy sú prešpikované napätím, nebezpečenstvom a mrazivými tajomstvami. S reálne vykreslenými postavami sa môže čitateľ ľahko stotožniť. V edícii vyšli dve knihy – Mrazivé leto a Pod krídlami motýľa. Nový titul Zradný anjel vyšiel 3. mája!

Edícia psychologických trilerov pre mládež pochádza z Nemecka, kde si našla širokú základňu fanúšikov. V rámci edície bolo vydaných 27 trilerov a v súčasnosti sa rozrastá o ďalšie podedície: minitrilery, ktoré vychádzajú v malom formáte do kabelky, a X-trilery pre starších čitateľov, ktorí s edíciou postupne dospievajú.

Niektoré z autoriek v rámci série vydali viac titulov. Aj v slovenskom preklade vyjde v auguste už druhý príbeh od autorky Manuely Martini Výkrik do tmy. Na jeseň sa čitatelia mohli zoznámiť s príbehom mladej študentky Lyry v knihe Mrazivé leto. História jej rodiny je zahalená tajomstvom, ktoré malo zostať navždy skryté. Čitatelia sa môžu osobne stretnúť s autorkou na pripravovanej besede a autogramiáde, ktorá sa uskutoční v kníhkupectve Panta Rhei na poštovej ulici v Bratislave 16. 5. 2013 o 16 h.

S titulom Zradný anjel sa slovenským čitateľom predstaví ďalšia autorka Ulrike Bliefert. Napísala príbeh odohrávajúci sa počas prázdnin, kedy sa rodina hlavnej hrdinky Leonie musí popasovať so strašnou tragédiou. Zároveň sa všetci ocitajú v obrovskom nebezpečenstve. Môže byť dievča s tvárou anjela niekto úplne iný, než za koho sa vydáva?

Viac informácií o sérii a autorkách na www.trilery.sk!