Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Knihy

Kniha Návod na manželstvo vychádza v elektronickej podobe

Z obálky knihy Gustáva Murína Foto: Teraz.sk/Archív Gustáv Murín

V knihe nájdete odpovede prečo sa vlastne ľudia ženia, ako spolu ne-komunikujú, úsmevný opis klasickej manželskej hádky a jej riešenie a mnohé iné skúsenosti.

Bratislava 19. decembra (Teraz.sk) - Návod na manželstvo je v elektronickej podobe aktualizovaným a rozšíreným vydaním knihy, ktorá po tlačenom publikovaní v roku 2007 zaznamenala veľký úspech, vďaka čomu je nová verzia doplnená o reakcie čitateliek a čitateľov i nové témy.

Kniha má podľa čitateľky pôvodnej, printovej verzie všetkých 5 „P“ - je to príjemné, poučné, pekné, pikantné a pohodové čítanie.

V knihe nájdete odpovede prečo sa vlastne ľudia ženia, ako spolu ne-komunikujú, úsmevný opis klasickej manželskej hádky a jej riešenie, opis rodiny na cestách, riešenia dilemy ako vyjsť s príbuzenstvom vlastným i vyženeným a ako zvládnuť financie v rodine a navzájom si neublížiť. Samozrejme, zablúdime aj do manželskej postele a pobudneme tam pozoruhodných 54 strán, ktorých prečítanie trvá zaručene dlhšie, než priemerný manželský sex. V knihe nájdeme aj obraz ideálneho partnera a návod, ako ho nájsť! Všetko s nadhľadom a humorom.

Motto knihy je: Keď zlyhajú všetky pokusy, skúste ešte návod. Návod čítame preto, aby niečo fungovalo. A tak, ak otvárate túto knižku, určite nie je ešte neskoro.

Gustáv Murín (1959, Bratislava) vydal doteraz 31 kníh (6 v češtine, 1 vo francúzštine, 1 v hindí, 1 po chorvátsky, 1 anglicky a 1 bulharsky): román, novelu, zbierky poviedok a esejí, zbierku o kultúre a médiách, vedecko-popularizačné štúdie o biológii, o dlhovekosti, o manželstve, 6 štúdií o podsvetí na Slovensku, 2 popularizačné encyklopédie a 4 zbierky cestovných príbehov. Kniha „Mafia na Slovensku“ získala cenu Panta Rhei Awards za najpredávanejšiu knihu roku 2009. Ďalšie romány a knihy vyšli na pokračovanie aj v denníku Pravda (2007) a SME.sk (2008, 2010 a 2011). Vydal 6 audio-kníh, 13 E-kníh a 1 v Braillovom písme. Viac ako 285 textov autora bolo preložených do 49-tich jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 26 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.

Viac informácií o autorovi nájdete TU.

Prvé štyri kapitoly uverejňujeme na portáli Webmagazin.sk