Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Knihy

Kniha Neverné opisuje príbehy zo života neverných žien

Foto: Motýľ

Autorka v poviedkach pútavo a duchaplne odkrýva všetko to, čo robí ženu tajomnou, vzrušujúcou a zároveň nevernou.

Bratislava 9. októbra 2012 (TERAZ.sk) - Z pera novinárky Ivany Havranovej vychádza kniha s názvom Neverné. V knihe sú zozbierané poviedky o neverných ženách.

Ak manželka prichytí pri nevere svojho milovaného manžela, alebo len manžela, porozpráva nešťastie, ktoré postihlo ich pokojné spolužitie, priateľkám, vlastným deťom, možno rodičom. A často navštívi aj psychiatra.

Odrazu sa cíti ponížená, zradená, nemilovaná. A škaredá, zbytočná, tučná, absolútne vyradená z manželského života. Iba máloktorá podvedená sa tohto zážitku zbaví nadobro a s láskou a bez výčitiek zdieľa so svojím partnerom aj naďalej spoločnú domácnosť. Takýto drastický zážitok obyčajne smeruje k rozvodu alebo sebatrýzni manželky.

Prečo však podvádzajú svojich manželov ich polovičky? Aký je ich život a čo prežívajú?

O autorke
Ivana Havranová vyštudovala Filozofickú fakultu Jána Amosa Komenského, odbor žurnalistika. Pracovala a profesionálne rástla v redakcii Smena, Zornička, neskôr v Československej televízii ako publicistka mládežníckeho magazínu Televízny klub mladých. Je autorkou viac, ako 400 televíznych scenárov, množstva poviedok pre deti, rozhovorov, reportáží.

Po revolúcii založila vlastné vydavateľstvo, v ktorom vydávala sedem rôznych časopisov. Napríklad Maxisuper, slovenský Bulvár, Lišiak. Autorka žije a tvorí v Bratislave.
Obratná ruka autorky Ivany Havranovej ponúka 13 príbehov o neverných ženách . V poviedkach pútavo a duchaplne odkrýva všetko to, čo robí ženu tajomnou, vzrušujúcou a zároveň...nevernou.

Skúsená novinárka Ivana Havranová čerpala inšpiráciu zo života, počúvala a pozorovala.

Jej autorská reč je plná originálnych novotvarov, humoru, ľahkosti písania a svojrázneho pohľadu. V tomto roku vyšla Ivane Havranovej aj kniha poviedok VYDATÉ, ktorá sa stala bestsellerom.