Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 15. jún 2024Meniny má Vít
< sekcia Knihy

Medium Love nie je len o láske a dobrom stejku

Foto: Slovart

Knihu pokrstil známy moderátor Martin Pyco Rausch chilli papričkami.

Bratislava 7. decembra 2012 (TERAZ.sk) - V kaviarni kníhkupectva na Obchodnej ul. uviedli 4. decembra 2012 večer do života v poradí šiestu knihu autorky Barbory Kardošovej s názvom Medium Love s podtitulom Láska ako stejk. Krstným otcom knihy bol známy moderátor Martin Pyco Rausch, ktorý knihu pokrstil chilli papričkami.

Sprievodné slovo mala na starosti Oľga Záblacká, ktorá privítala a niekoľkými otázkami vyspovedala riaditeľa vydavateľstva SLOVART Juraja Hegera a aj známu režisérku a spisovateľku Evu Borušovičovú, ktorá tiež prečítala ukážku z knihy. Súčasťou celovečerného programu bolo aj žrebovanie zaujímavých cien tomboly a príjemná džezová hudba Juraja Kalázsa.

Anotácia knihy

MEDIUM LOVE – keby išlo o mäso, tak to bude ešte ružový, v strede už však nie surový, ale pevný stejk. Lenže tu ide o život. V tomto príbehu znamená medium vek hlavného hrdinu Spajka, ktorý nechce zostarnúť. Médium je aj jeho život, pretože pracuje ako moderátor. Aj miluje tak akosi medium. Skôr nemiluje.

Ako toto všetko súvisí s mladou študentkou Poppy? Jej babička bola vedúca v predajni Mäso údeniny. Babička je mŕtva a ona má teraz v jej byte médium a v mrazáku kvalitnú roštenku na stejk. A nebude to láska, čo dá týchto dvoch dohromady. Skôr krv.


Krstným otcom knihy bol známy moderátor Martin Pyco Rausch, ktorý knihu pokrstil chilli papričkami.
Foto: Slovart