Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Knihy

Krstilo sa Sklíčkami dotykov Kamila Peteraja a Modusu

Autorka Julia Sellers a krstní otcovia knihy (zľava) Ľubomír Paulovič, Ľubo Stankovský (Modus) a Doc. Anatolij Vasiľčuk, CSc. Foto: Autor Foto: Jana Birošová, Mayer media, s. r. o.

Kniha má na slovenské pomery netradičnú tématiku: “mimotelové zážitky a astrálne cestovanie”.

Bratislava 16. októbra (OTS) - 14. októbra 2015 o 19.30 hod. bola v Bratislave, v historickej vínnej pivnici Bakchus na Hlbokej ceste 5 (oproti MZV SR), slávnostne pokrstená kniha autorky Júlii Sellers.

Jej názov VIDEL SOM TO ZAJTRA nie je náhodný. Kniha totiž pojednáva o človeku, ktorý vidí veci z budúcnosti. Je to skutočný príbeh muža žijúceho mimo tela a zároveň fascinujúce rozprávanie o človeku, ktorý si pamätá svoje narodenie aj svoju smrť. Sú v nej spracované autentické mimotelové zážitky a astrálne cestovanie muža, ktorý hodiny trávi mimo tela.

Kniha opisuje skutočný príbeh Michaela, Američana z Washingtonu D.C. Od ostatných sa odlišuje tým, že žije mimo tela. Vychádza z tela a cestuje. A to všetko pri plnom vedomí.

Autorka, občianka USA narodená v Bánovciach nad Bebravou, sama zažíva mimotelové zážitky a na 200 stranách prináša svedectvo z prvej ruky o tom, čo znamená nachádzať sa a existovať, ale hlavne fungovať mimo tela.

Predslov ku knihe napísala P. M. H. Atwater, uznávaná americká odborníčka na mimotelové zážitky, zážitky blízko smrti a iné paranormálne javy. P.M.H. sa v súvislosti s knihou vyjadrila: „V rámci môjho výskumu, ktorý trvá približne 40 rokov a je venovaný fenoménu tzv. zážitkov blízko smrti, môžem povedať, že najrozšírenejší element, ktorý ľudia v rámci týchto zážitkov zažívajú, a to bez rozdielu na to, či je to dieťa alebo dospelý, je to, že vystúpia z (vlastného) tela a pozorujú ho buď zvrchu alebo z jednej zo strán. A nielen to. Vidia vtedy veci, ktoré za normálnych okolností vidieť nie je možné...O niečom podobnom pojednáva aj téma tejto knižky: je o mužovi, ktorý objavil nový aspekt svojej vlastnej existencie. Týmto aspektom je schopnosť opustiť svoje vlastné telo a cestovať na rôzne miesta”.

Foto: Julia Sellers
Vlastimil Marek, uznávaný český alternatívny hudobník, zenový budhista, publicista, lektor, spisovateľ a duchovný učiteľ vo svojej recenzii ku knihe píše: „Pritom je to, čo autorka tvrdí, dnes vlastne logické… citujem (a v zátvorkách komentujem): Slovo má určitú geometrickú podobu, ktorá zaplňuje určitý priestor. Každé písmeno má svoju úroveň vibrácií… (tvrdí už Talmud) Hmota ako taká neexistuje… (už pár desaťročí vedia kozmológovia a kvantoví fyzici) Vedomie vytvára jednotný nedeliteľný samoregulujúci sa a neobmedzený cyklický priestor… Existuje len vrodená inteligencia vesmíru, ktorá riadi výmenu explózie s implóziou v nikdy nekončiacom valčíku večného páru čiernej a bielej diery…(tvrdili už Májovia ale i starí Indovia, napr. v teórii striedania jug) Vo vesmíre nič nevzniká a nezaniká, mení sa len forma… hovorí sa tomu perpetuum mobile… Svetlo a farba sú tiež podstaty (sú to elektromagnetické vlny)… (ako sa dnes učí na fyzikálnych fakultách vo svete) Existuje mnoho farieb, ktoré človek nedokáže vnímať. Niekdy sú pohybujúcimi sa geometrickými útvarmi… (viď teória entoptických vízií) …

Knihu s netradičnou tématikou prišiel do historickej vínnej pivnice Bakchus pokrstiť zakladateľ Modusu s piesňou Kamila Peteraja „Sklíčka dotykov“ a herec Ľubomír Pavlovič.

Medzi pozvanými hosťami boli aj eniopsychológ Anatolij Vasiľčuk, ex-ministerka zahraničných vecí SR Zdenka Kramplová, ex-ministerka spravodlivosti SR Katarína Tóthová, bývalý viceprezident PZ SR, generál Stanislav Jankovič, bývalý veliteľ pozemného vojska SR generál v.v. Emil Vestenický a zakladajúci riaditeľ detského kardiocentra na Limbovej a poslanci NR SR.

Všetko dobré knihe želajú aj Adela a Jozef Banášoví, doktor celostnej medicíny Ján Hnízdil, odborník na hermetizmus a mágiu profesor Milan Nakonečný ako aj veľvylanci SR v Bulharsku a Veľkej Británii, či operný spevák a poslanec NRSR Dušan Jarjabek a podpredseda SMERu Dušan Čaplovič. Pripájajú sa aj manažér Celeste Buckingham Lumir Mati a Radovan Čaplovič.
Krst knihy Videl som to zajtra
Foto: Autor Foto: Jana Birošová, Mayer media, s. r. o.