Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Knihy

Spoveď šialenej matky sú príbehy zo života mamičiek

Foto: IKAR

Kapitoly sa venujú všetkým témam bežného života od manželov, cez deti až po každodenné problémy v rodine.

Bratislava 4. septembra (TERAZ.sk) - Väčšina rodičov sa asi zhodne, že niet krutejšieho šéfa, ako je vlastné dieťa.

Vie to aj Jill Smoklerová, ktorá roky písala blog o rodičovstve, jej stránku o šialených matkách navštevuje mesačne trištvrte milióna ľudí a získala mnohé ocenenia. Kniha nenechala na seba dlho čakať a stala doslova hitom po celom svete. Spoveď šialenej matky vás pobaví, rozosmeje a prinúti zamyslieť sa – či ste rodič, babka, dedko, učiteľka alebo krstný otec.

Spoveď šialenej matky sú neskutočne úprimné a často smiešne príbehy zo života mamičiek, ktoré prežívajú každý deň so svojimi deťmi. Kapitoly sa venujú všetkým témam bežného života od manželov, cez deti až po každodenné problémy v rodine. Neoceniteľný je predovšetkým nadhľad, s akým sa autorka díva na svet mamičiek. „Viem, že nemôžem svoje dieťa nadrogovať, aby konečne spalo. Ale niektoré dni mi to veru zíde na um...a opakovane,“ píše šialená matka.

„Túto knihu si nezabudnite pribaliť do tašky s plienkami!“ radí autorka bestselleru Diabol nosí Pradu, Lauren Weisbergerová. Podľa ABC News sa Spoveď šialenej matky odváži hovoriť veci, ktoré si myslí väčšina matiek, ale len máloktorá z nich má odvahu sa priznať. Veď to poznáte – dieťa vám celé dni píli uši, nechce spať, robí doma bordel, piple sa s jedlom, ale pred inými mamičkami priznáte sotva štvrtinu – čo ak by si pomysleli, že ste zlá matka a nezvládate svoje dieťa.

V tomto smere bude Spoveď šialenej matky balzam na vašu dušu. Je to veselá i brutálna kniha plná rodičovskej úprimnosti a otvorenosti. Unavujú vás už príliš seriózne návody na výchovu detí: Spoveď šialenej matky je ten správny protiliek.

Prečítajte si na BUX.sk spovede (šialených) matiek už teraz.