Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Knihy

Vychádza nový príbeh Striptíz duší od Adriany Macháčovej

Foto: Ikar

Kniha o ženách, s ktorými si osud zahral nevšednú hru.

Bratislava 7. októbra (TERAZ.sk) - Vychádza nový príbeh z kabelky Striptíz duší od Adriany Macháčovej. Rozprávanie o niekoľkých ženách, ktoré sú napohľad každá iná, no predsa majú čosi spoločné – osud si s nimi zahrá nevšednú hru. Trápení je veľa, pribúdajú nechcené tajomstvá, rúcajú sa sny.

Evu dusí malomesto a vzťahy v ňom. Pritom by chcela úplne obyčajné ľudské šťastie s dobrým mužom po boku. Keď zistí, že jej vysnívanú budúcnosť rozbila iná žena, rozhodne sa opustiť rodné mestečko a s pomocou dávnej priateľky začať nový život v Bratislave. Hra osudu však býva neraz krutá a náhoda môže zničiť všetko, čo bolo a ešte len bude.

„Eve sa pri pohľade na jeho neoholenú spiacu tvár rozšírili zreničky. Ležal vystretý, s hlavou zaborenou do vankúša, nahý, iba do pása zakrytý paplónom. Hlasno chrápal. Premklo ju pokušenie zbaviť sa toho chrápajúceho hoväda, prisadnúť jeho bezbranné telo, zobrať vankúš a pritisnúť mu ho na pootvorené ústa, kým naposledy nevydýchne...“

Zamotávať sa začne aj jej priateľka Klaudia. Tá sa rozhodne nemôže sťažovať na partnera a možno preto, alebo práve preto, podľahne dávnej láske, stále šarmantnému záletníkovi Edovi. Nezáväzný flirt skomplikuje vzťah nielen s manželom, ale aj s najlepšou priateľkou.

Soňa sa od manželovej tragickej smrti nevie zbaviť pút minulosti. Straší ju stuha zo smútočného venca od neznámej ženy a snaží sa vypátrať pravdu.

Zadusila to chrápajúce hovädo? Prečítajte si hneď teraz v novinke Striptíz duší.