Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Knihy

Nestihli ste kúpiť všetky darčeky? Darujte e-knihu!

Ilustračné foto Foto: FOTO TASR/www.rajknih.sk

Nákup máte hotový za pár sekúnd a ponuka je naozaj široká.

Bratislava 23. decembra (Teraz.sk) - Nestihli ste kúpiť vianočný darček? Došli vám nápady? Máme tip pre tých, ktorí nepohrdnú dobrou knihou pod vianočným stromčekom.

Klasické papierové knihy zvykneme darovať bežne. Vedeli ste však, že darovať môžete aj e-knihy? Je to veľmi jednoduché – nemusíte nikam chodiť, je to lacnejšie a darček môže byť doručený doslova za pár desiatok sekúnd. Darček tak môžete zabezpečiť aj priamo na Štedrý deň.

Ako funguje darovanie e-knihy?

Ak ste registrovaný na www.rajknih.sk, vyberiete si vhodnú knižku z ponuky vyše 8000 e-kníh a kliknete na button Darovať. Môžete napísať osobný odkaz a dokonca nastaviť, kedy bude e-kniha odoslaná. Vyberiete si vzhľad darčekového poukazu (romantika, narodeniny, slávnostný) a bonusom je možnosť pripojiť citát, ktorý sa zobrazí v darčekovom poukaze. V ponuke sú mená ako Werich, Dostojevskij, Shakespeare, Hemingway.

Práve počas Vianoc môžete takto urobiť radosť e-knihomoľovi. Darovanie e-kníh sa využíva počas roka najčastejšie pri narodeninách, meninách, na rôzne osobné sviatky, ale radosť e-knihou môžete urobiť kedykoľvek. Len tak. A obohatíte tak virtuálnu knižnicu svojim blízkym či priateľom.

Výhody e-kníh

Nezabudnite, že e-knihy majú nielen tú výhodu, že ich máte po zakúpení prakticky okamžite k dispozícii, bez čakania a za výrazne lepšiu cenu. Možnosť darovať e-knihu je čosi extra – čoraz viac ľudí číta e-knihy na tablete, čítačke, v smartfóne, tak prečo neurobiť radosť aj takýmto spôsobom? Pri každej knihe nájdete aj možnosť Darovať.

A dobrá rada na záver: nechajte sa aj vy obdarovať. Povedzte svojim priateľom či známym, že by vás potešila nejaká e-kniha – napríklad z vianočnej akcie TOP 100 e-kníh so zľavami od 50% - a že vám ju môžu doslova za pár minút darovať. Možno o tejto možnosti ani nevedia!

Vianočná akcia: http://www.rajknih.sk/index.php?pg=134