Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Knihy

V knihe Všetko o aure sa naučíte, ako ju vnímať a rozumieť jej

Foto: NOXI

Už ste niekedy túžili u niekoho zistiť, akú má náladu, skutočnú povahu, či aký je jeho zdravotný stav?

Bratislava 26. septembra (TERAZ.sk) - Veríte na auru, elektromagnetické pole okolo nás? Ľudia, ktorí dokážu prečítať auru, vedia presne povedať, aké sú vaše pocity v danej chvíli, lebo to jasne ukazuje aura. Odkrýva totiž charakter osoby, mentálny aj emočný stav, zdravie, vitalitu a životné osudy. Aura zreteľne odhaľuje naše utkvelé myšlienky a city.

V novinke Všetko o aure sa naučíte, ako vnímať a rozumieť aure. Objavíte, ako ju využiť, aby ste nadobudli dobré zdravie, neochvejnú vieru a úspech v každej sfére života.

Odborník Richard Webster ponúka v knihe Všetko o aure podrobný návod na to, ako pracovať s aurou. Prostredníctvom meditácie a nápaditých cvikov sa naučíte napojiť na svoj telesný systém čakier a získate jednoduché návody, ako:
• čistiť a harmonizovať svoje čakry pomocou nerastov a kyvadiel
• rozpoznávať symptómy choroby a uzdraviť sa
• chrániť svoju auru pred psychickým útokom
• pochopiť aury svojich domácich miláčikov a zbaviť ich zlých návykov.

Už ste niekedy túžili u niekoho zistiť, akú má náladu, skutočnú povahu, či aký je jeho zdravotný stav? Aj vy sa môžete ľahko naučiť rozumieť a liečiť auru – farebné prstence energie, ktoré vyžarujú z duše každej bytosti. Vďaka týmto poznatkom získate silný nástroj na dosiahnutie cieľov, zlepšenie svojho zdravia a tiež na pomoc druhým.

Prečítajte si v Ukážkach, čo všetko skrýva kniha Všetko o aure.