Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Koronavírus

BVS z preventívnych dôvodov dočasne obmedzí niektoré služby

Na snímke generálny riaditeľ Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS) Peter Olajoš počas tlačového brífingu k podaniu trestného oznámenia za ohrozenie ústrednej čistiarne odpadových vôd vo Vrakuni, 3. februára 2020 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Ide o preventívne opatrenie, ktoré má ochrániť zamestnancov BVS a vytvoriť dostatočné personálne kapacity na bezpečnú prevádzku všetkých kľúčových objektov BVS.

Bratislava 13. marca (TASR) - Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) v súvislosti s výskytom nového koronavírusu prechádza od pondelka (16.3.) minimálne na týždeň do krízového personálneho režimu. “Ide o preventívne opatrenie, ktoré má ochrániť zamestnancov BVS a vytvoriť dostatočné personálne kapacity na bezpečnú prevádzku všetkých kľúčových objektov BVS aj v prípade prudkého nárastu chorobnosti,“ vysvetlil manažment mestskej firmy.

Na minimum bude obmedzené viacero podporných služieb, ako napríklad call centrum, ktoré BVS poskytuje svojim zákazníkom. Dočasne budú pozastavené aj možnosti konzultácie alebo pravidelné odpočty vodomerov,“ spresnil riaditeľ a predseda predstavenstva BVS Peter Olajoš. Otvorená zostáva možnosť obrátiť sa na vodárov prostredníctvom mailu sluzby@bvsas.sk, ale aj mailové žiadosti budú počas nadchádzajúcich dní vybavované iba v obmedzenom režime. Rovnako bolo od piatka pre verejnosť uzatvorené aj vodárenské múzeum a priľahlá záhrada.