Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Koronavírus

Dvaja hráči Troyes mali pozitívny test na koronavírus

Ilustračná foto Foto: TASR/AP

Hráčov, ktorých mená vedenie ES Troyes nezverejnilo, okamžite poslali do domácej karantény. Ostatní členovia klubu sú pod lekárskym dohľadom.

Troyes 14. marca (TASR) – Dvaja futbalisti francúzskeho druholigového klubu ES Troyes mali pozitívny test na nový koronavírus. Informáciu priniesol klub na svojom webe.

Hráčov, ktorých mená vedenie ES Troyes nezverejnilo, okamžite poslali do domácej karantény. Ostatní členovia klubu sú pod lekárskym dohľadom. Jeden infikovaný hráč je člen A-tímu, druhý pochádza z klubovej akadémie, informovala agentúra DPA. Dve najvyššie francúzske futbalové súťaže sú od piatka prerušené až do odvolania.

Francúzsko oznámilo v piatok už 79 úmrtí v dôsledku pandémie nového koronavírusu a približne 800 nových nakazených. Podľa ministra zdravotníctva Oliviera Verana podľahlo nákaze za uplynulých 24 hodín 18 ľudí. Celkový počet nakazených v krajine stúpol na 3661, pričom 154 ľudí je vo vážnom stave. Koronavírusom sa vo svete nakazilo vyše 145.000 ľudí a podľahlo mu 5429 infikovaných.