Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Koronavírus

Handlová zriadi dve seniorlinky na informácie o novom koronavíruse

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

V Handlovej zostávajú naďalej zatvorené i viaceré mestské inštitúcie, platí i zákaz vstupu na detské ihriská a športoviská.

Handlová 15. marca (TASR) - Mesto Handlová zriadi pre seniorov dve mimoriadne telefonické linky s poradenstvom o novom koronavíruse. Fungovať začnú v pondelok 16. marca. Krízový štáb zároveň rozhodol o zatvorení mestského úradu, informovala o tom v nedeľu hovorkyňa mesta Jana Paulínyová.

"Na mimoriadnych telefonických linkách budú až do odvolania dve poverené zamestnankyne mestského úradu Veronika Cagáňová a Zuzana Šaláteková poskytovať poradenstvo, pomoc a usmernenia pre seniorov v súvislosti s hrozbou šírenia nového koronavírusu," spresnila Paulínyová. Informácie získajú na telefónnych číslach 0918 325 883 a 0918 325 880.

Handlovský mestský úrad bude v pondelok fungovať pre verejnosť v obmedzenom režime, od utorka 17. marca bude zatvorený. Obyvatelia si budú môcť svoju agendu vybaviť telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu.

V Handlovej zostávajú naďalej zatvorené i viaceré mestské inštitúcie, platí i zákaz vstupu na detské ihriská a športoviská.