Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Koronavírus

Zvolen má dva pozitívne prípady, na ľad v Žiline nastúpia len očkovaní

Hráči HKM Zvolen, archívna snímka. Foto: TASR - Milan Kapusta

Zápasom v Žiline sa pre zvolenských hráčov začne Slovenský pohár, v základnej A-skupine nastúpia aj proti Spišskej Novej Vsi a Skalici.

Zvolen 10. septembra (TASR) - V extraligovom hokejovom tíme HKM Zvolen sa vyskytli dva pozitívne pozitívne prípady na ochorenie Covid-19. V piatkovom zápase Slovenského pohára na ľade Žiliny (od 17.00) preto nastúpia iba očkovaní hráči a v zostave sa objaví aj viacero hráčov z partnerského Žiaru nad Hronom. Zvolenský klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Časť realizačného tímu a mužstva putovala do karantény. Zápasom v Žiline sa pre zvolenských hráčov začne Slovenský pohár, v základnej A-skupine nastúpia aj proti Spišskej Novej Vsi a Skalici. Extraligový majster vstúpi do pohárovej súťaže s najvyššími ambíciami. "Každý zápas berieme vážne, preto aj v pohári chceme zájsť čo najďalej. Zároveň zostávajúce dva týždne do začiatku ligy nemôžeme v príprave nič vypustiť a musíme ich využiť bez ohľadu na povinnosti v SP tak, aby sme do novej sezóny vstúpili už od prvých zápasov s takou hrou, ktorú chceme produkovať v celej sezóne," povedal tréner Peter Oremus pre hkmzvolen.sk. Zvolenčania nastúpia v Žiline s touto zostavou:

Rahm, Mart. Halama - Hraško, Hain, Thow, Andersons, Meliško, Pač, Kobolka – Murtazin, Viedenský, Tatár – Ully, Puliš, Saracino – Marcinek, Mikúš, Török – Adamčík, Bořuta, Sarvaš