Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Koronavírus

Kollár: Po diskusii o úprave nariadení odchádzam z rokovania spokojný

Na archívnej snímke predseda NR SR Boris Kollár (Sme rodina). Foto: TASR - Jakub Kotian

Vláda v utorok od desiatej rokuje, zatiaľ neprerokovala všetky body, ktoré má v programe. Okrem nich sa ministri zaoberajú aj úpravou protipandemických opatrení a uvoľňovania obmedzení.

Bratislava 14. decembra (TASR) – Predseda Národnej rady (NR) SR a líder Sme rodina Boris Kollár odchádza spokojný z utorkového rokovania vlády, kde sa zúčastnil na diskusii o úprave pandemických opatrení. Detaily dohody, ktorá sa zrodila, uviesť nechcel. Odkázal na oficiálne informácie predsedu vlády Eduarda Hegera (OĽANO). Prezradil však, že prevádzka reštaurácií zatiaľ predmetom úpravy nie je.

"Dohodli sme režim na Vianoce," potvrdil Kollár bez detailov. Úprava sa má týkať aj možnosti pre šport a športovanie detí, rovnako spresnenia nariadení pre prevádzky. "Spokojný odchádzam otvoriť schôdzu parlamentu," uviedol Kollár.

Vláda v utorok od desiatej rokuje, zatiaľ neprerokovala všetky body, ktoré má v programe. Okrem nich sa ministri zaoberajú aj úpravou protipandemických opatrení a uvoľňovania obmedzení. Ministerka kultúry SR Natália Milanová (OĽANO) chce napríklad dosiahnuť explicitnú úpravu, ktorá umožňuje prevádzku múzeí, galérií a knižníc v režime OP.