Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Koronavírus

V Nitre začali očkovať aj neregistrovaných záujemcov

Ilustračná snímka. Foto: TASR – Milan Kapusta

Očkovanie vo vakcinačnom centre v nitrianskej nemocnici prebieha v pracovné dni od 7.30 do 13.30 h, pričom stredy sú vyhradené pre detských pacientov.

Nitra 2. augusta (TASR) – Vo Fakultnej nemocnici v Nitre začali v pondelok očkovať aj neregistrovaných záujemcov o vakcínu proti ochoreniu COVID-19. Podľa slov hovorkyne nitrianskej FN Tatiany Kubinec budú zdravotníci očkovať neregistrovaných klientov každý pracovný deň od 9:30 do 11:30.

V nitrianskej nemocnici bolo pred siedmimi mesiacmi zriadené prvé vakcinačné centrum na Slovensku. „Doteraz sme zaočkovali už vyše 87.000 ľudí. Aj naďalej v očkovaní pokračujeme, lebo vo vakcinácii vidíme jedinú cestu, ako zvíťaziť nad pandémiou,“ skonštatovala Kubinec.

Očkovanie vo vakcinačnom centre v nitrianskej nemocnici prebieha v pracovné dni od 7.30 do 13.30 h, pričom stredy sú vyhradené pre detských pacientov. „Základným a hlavným cieľom vedenia FN je zabezpečiť plnohodnotnú zdravotnú starostlivosť, ochranu zdravia a záchranu životov pacientov, ktorí k nám prichádzajú,“ dodala Kubinec.