Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Koronavírus

Novobanský Knauf Insulation funguje v štandardnom režime dodávok

Spoločnosť Knauf Insulation pôsobí vo viac ako 35 krajinách sveta, má viac ako 37 výrobných závodov a približne 5500 zamestnancov. Foto: zdroj Knauf Insulation

Spoločnosť Knauf Insulation pôsobí vo viac ako 35 krajinách sveta, má viac ako 37 výrobných závodov a približne 5500 zamestnancov.

Nová Baňa 18. marca (TASR) – Výrobca minerálnych izolácií, závod Knauf Insulation v Novej Bani, funguje počas mimoriadnej situácie v súvislosti so šírením nového koronavírusu v štandardnom režime dodávok tepelných izolácií.

"Výroba pokračuje na oboch linkách, pričom zamestnanci dodržujú prísne hygienické opatrenia, ktoré vydal náš krízový štáb," uviedol pre TASR Marán Tkáč, riaditeľ výrobného závodu Knauf Insulation v Novej Bani.

Dodal, že plnenie špeciálnych opatrení vyžadujú aj od dodávateľov, ktorých vozidlá vstupujú do podniku. Situáciu podľa jeho slov každodenne monitorujú a v prípade potreby ďalších opatrení budú pružne reagovať.

Spoločnosť Knauf Insulation pôsobí vo viac ako 35 krajinách sveta, má viac ako 37 výrobných závodov a približne 5500 zamestnancov. Na Slovensku má spoločnosť výrobný závod v Novej Bani, ktorý vyrába produkty z minerálnej vlny.