Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Koronavírus

Polícia určila trasy, po ktorých odporúča presun nákladných vozidiel

Polícia určila v rámci Slovenska trasy, po ktorých odporúča presun nákladných motorových vozidiel, ktoré prevážajú tovar. Informovala o tom hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová. Mapu odporúčaných trás zverejnila polícia aj na sociálnej sieti. "Na určených trasách sú k dispozícii aj čerpacie stanice a odpočívadlá," priblížila hovorkyňa. Zároveň zdôraznila, že polícia opätovne žiada vodičov, aby sa riadili pokynmi policajtov, dodržiavali hygienické zásady, teda, aby si umývali ruky, nosili rúška a podobne, a aby tiež nepodceňovali situáciu. Foto: TASR – Policajné prezídium SR

Polícia opätovne žiada vodičov, aby sa riadili pokynmi policajtov a dodržiavali hygienické zásady.

Bratislava 18. marca (TASR) – Polícia určila v rámci Slovenska trasy, po ktorých odporúča presun nákladných motorových vozidiel, ktoré prevážajú tovar. Informovala o tom hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová. Mapu odporúčaných trás zverejnila polícia aj na sociálnej sieti.

"Na určených trasách sú k dispozícii aj čerpacie stanice a odpočívadlá," priblížila hovorkyňa. Zároveň zdôraznila, že polícia opätovne žiada vodičov, aby sa riadili pokynmi policajtov, dodržiavali hygienické zásady, teda, aby si umývali ruky, nosili rúška a podobne, a aby tiež nepodceňovali situáciu.