Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Koronavírus

Štvrtkový duel vo Zvolene nebude, v Poprade sa vyskytol koronavírus

Na snímke gólová radosť hráčov Zvolena v zápase 47. kola Tipos extraligy v hokeji HKM Zvolen – HC 05 Banská Bystrica vo Zvolene 30. decembra 2021. Foto: TASR - Ján Krošlák

Úradujúci majster si opäť musí počkať na prvé vystúpenie v novom roku, pre pozitívne testy v kádri súpera sa neuskutočnil ani utorňajší súboj v Liptovskom Mikuláši.

Zvolen 6. januára (TASR) - Zápas štvrtkového 49. kola hokejovej Tipos extraligy medzi HKM Zvolen a HK Poprad sa neodohrá pre výskyt ochorenia COVID-19 v tíme hostí. Úradujúci majster si opäť musí počkať na prvé vystúpenie v novom roku, pre pozitívne testy v kádri súpera sa neuskutočnil ani utorňajší súboj v Liptovskom Mikuláši.

"Na základe dokumentov predložených zástupcami klubu spod Tatier, Ligová rada zápas HKM Zvolen – HK Poprad odložila pre výskyt ochorenia COVID-19 v tíme súpera. Náhradný termín pre odohratie odloženého stretnutia zatiaľ nie je stanovený, Zvolenčania sa tak od dnešného dopoludnia začali pripravovať na nedeľňajšie derby s Banskou Bystricou pod Urpínom. Pod Pustým hradom všetci veria, že do tretice to už konečne vyjde a premiérový zápas pre HKM v novom roku bude realitou," informovala oficiálna stránka zvolenského klubu.