Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Koronavírus

Trnavský kraj počas víkendu zaočkoval takmer 8300 ľudí

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

V očkovaní budeme pokračovať aj na budúci víkend. Všetkých pozývam, aby ochránili zdravie seba a svojich blízkych, uviedol predseda TTSK Jozef Viskupič.

Trnava 13. decembra (TASR) - Trnavský samosprávny kraj (TTSK) cez víkend (11. - 12. 12.) zaočkoval vo veľkokapacitných očkovacích centrách v Dunajskej Strede, Skalici a v Trnave spolu 8282 ľudí. TASR o tom informoval odbor komunikácie TTSK.

V rámci kampane Ministerstva zdravotníctva SR a samosprávnych krajov "Darujme si Vianoce" navštívili veľkokapacitné očkovacie centrum na Sibírskej ulici v Trnave ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok (nominant SaS) a herci Divadla Jána Palárika v Trnave.

"Za dva dni sme zaočkovali takmer 8300 ľudí, čo je v rámci prvého víkendu kampane najviac spomedzi všetkých samosprávnych krajov. Ďakujem za to zdravotníkom a personálu, ktorý koordinoval očkovanie v našich centrách. Najvyšší záujem bol o tretiu dávku, a to najmä medzi staršími ročníkmi. V očkovaní budeme pokračovať aj na budúci víkend. Všetkých pozývam, aby ochránili zdravie seba a svojich blízkych," uviedol predseda TTSK Jozef Viskupič.