Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Koronavírus

V nemocnici v Rožňave budú proti COVID-19 očkovať i v sobotu

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Zdravotníci budú očkovať registrovaných i neregistrovaných záujemcov.

Rožňava 16. decembra (TASR) – Vo vakcinačnom centre Nemocnice s poliklinikou sv. Barbory v Rožňave budú zdravotníci záujemcov o vakcínu proti ochoreniu COVID-19 očkovať aj v sobotu (18. 12.). O mimoriadnom vakcinačnom dni informoval na sociálnej sieti Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Rožňave.

"Očkovanie odporúčame najmä tým, ktorí stále váhajú s prvou dávkou vakcíny, ale aj záujemcom o druhú a tretiu dávku. Urobme všetko pre to, aby sme sa navzájom chránili a aby naše životy neboli v nadchádzajúcom roku v rukách nového koronavírusu," uviedol rožňavský RÚVZ.

Vakcinačné centrum bude počas mimoriadneho očkovacieho dňa otvorené od 9.00 do 18.00 h. V dopoludňajších hodinách sa budú môcť proti novému koronavírusu zaočkovať i deti staršie ako 12 rokov v sprievode svojho zákonného zástupcu.

Zdravotníci budú očkovať registrovaných i neregistrovaných záujemcov. Očkovať sa bude vakcínou od Pfizer/BioNtech, v obmedzenom množstve bude k dispozícii aj očkovacia látka od spoločnosti Johnson & Johnson.