Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Koronavírus

Vo vakcinačných centrách Trenčianskeho kraja budú očkovať poslednýkrát

Ilustračné foto. Foto: TASR/DPA

Od začiatku očkovania podali vo veľkokapacitných očkovacích centrách v Prievidzi a v Trenčíne spolu 108 582 vakcín.

Trenčín 26. augusta (TASR) – Vo veľkokapacitných vakcinačných centrách Trenčianskeho samosprávneho kraja budú počas víkendu očkovať poslednýkrát. Informovala o tom hovorkyňa TSK Lenka Kukučková.

Na zimnom štadióne v Prievidzi budú podávať vakcínu Comirnaty od Pfizer/BioNTech v sobotu (28. 8.) od 8.00 do 15.00 h. Rovnakou vakcínou sa bude očkovať v nedeľu (29. 8.) na trenčianskom výstavisku Expo Center. Očkovať sa bude tiež od 8.00 do 15.00 h. V oboch centrách majú kapacitu na zaočkovanie 500 dospelých a 200 detí. Obidve veľkokapacitné krajské očkovacie centrá budú počas víkendu očkovať aj bez objednania sa cez objednávací systém NCZI.

„Preočkovanie druhou dávkou vakcíny pre tých, ktorí sa v tento deň dajú zaočkovať prvou dávkou, zabezpečí očkovacie centrum bojnickej nemocnice, respektíve Fakultná nemocnica Trenčín. Po dočasnom prerušení očkovania vo veľkokapacitných očkovacích centrách TSK budú pre záujemcov o očkovanie aj naďalej k dispozícii vakcinačné centrá v siedmich nemocniciach a štyroch poliklinikách v Trenčianskom kraji, a tiež možnosť očkovania u ambulantných všeobecných lekárov,“ doplnila Kukučková.

Od začiatku očkovania podali vo veľkokapacitných očkovacích centrách v Prievidzi a v Trenčíne spolu 108 582 vakcín.